zondag 27 juni 2010

Zwart gat

Het gebruik van een ipadje om blogs te schrijven heeft zijn kanten. Door het geknoei met zijn nieuw blogprogramke via ipad is in elk geval minstens één bijdrage van deze blog gisteren overschreven. Intussen heeft papa beer goed (of houden we het nog even op beter?) door hoe het werkt. Zonder ipadje zou er in elk geval op dit moment niet geblogd worden. Door de consumptie van duidelijk wat teveel mojitos en andere geestrijke dranken gisterenavond zie ik hem nog niet meteen achter de PC. Hij ligt nog lui bovenop zijn bed op het ipadje te tokkelen. Mail en nieuws al bekeken, muziekje opgezet. Te loom en te lui om zich naar de douche te slepen, laat staan naar de bakker. Het was wel erg warm vannacht, moppert hij. Heeft bovenop het donsdeken geslapen. Dat zie je de muis nooit doen. Zelfs bij 48° midden in de Tarr woestijn trok ze knos de dekentjes over zich heen. Ik kan papa goed begrijpen. Met onze bontmantelkes hebben Lexie en ik het ook niet gemakkelijk om koelte te vinden. Marcel laat het in elk geval niet aan zijn hart komen. Die vindt de warme nachten duidelijk prachtig en zit lekker midden in zijn koele vijver te concerteren tussen het waterdrieblad, het aarvederkruid en de plomp. All night long. De sukkelaar heeft niet door dat minstens vier huizenblokken en 106 tuinmuren hem scheiden van de dichtstbij verblijvende meisjeskikker waaraan hij zijn serenades opdraagt.
Benieuwd wat papa beer nu gaat doen: nog eens lekker omdraaien of is het daar te warm voor en gaat ie op zoek naar een espresso? Het feit dat de buurjongens gestart zijn met een oefensessie met het bandje laat eerder de tweede optie vermoeden. De dagelijkse oefensessies met het drumstel zijn we intussen gewoon. Nu de vakantie begonnen is komen daar ook een zangeres en een gitaarvirtuoos bij. Nog wat oefenen voor hij Carlos Santana en Gary Moore van het podium speelt maar het klinkt vrij beloftevol.
En jaaaaaaa.... Papa beer zit al rechtop. Het zal een koffietje worden denk ik !

De illustratie is niet live maar dateert van vorige maand toen papa ziek was. Door ons supportief gezelschap was hij er snel weer bovenop..






- Dit berichtje werd u geserveerd via iPad.